spacer
slika15.jpgslika12.jpgslika10.jpgslika08.jpgslika01.jpgslika09.jpgslika05.jpgslika14.jpgslika07.jpgslika06.jpgslika04.jpgslika02.jpgslika11.jpgslika03.jpgslika13.jpg
AKCIJA

ZAVRŠEN PRELAZNI ROK

Milinković u Vodovodu, Trošić i Vekić u Niš putu!

Ljubenkovićeva pojačala „Pobednik“
                                                                                                                   Piše B. Vasić

Kuglanje

 

Milinković u Vodovodu, Trošić i Vekić u Niš putu!

 

BEOGRAD, 1. jul (Info centar).-Aleksandar Milinković, juniorski vicešampion sveta 2010. u paru sa Simijonovićem u Rijeci, u novoj sezoni igraće za novog superligaša Vodovod iz Kragujevca, pošto je uzeo ispisnicu od, takođe superligaša, Niš puta u kome je uspešno igrao u prošlom šampionatu.

Niš put je doveo dva pojačanja. Došao je Ivan Trošić iz superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Goran Vekić iz superligaša Sente Visa prom.


Superligaš Crvena zvezda angažovao je nekadašnjeg državnog prvaka Sašu Juhasa iz Železničara iz Inđije i kadetskog reprezentativca Bojana Kličarića iz Srema iz Sremske Mitrovice.

Kruševački superligaš Car Lazar pojačao se dolaskom dva igrača iz Crvene zvezde, nekadašnjeg juniorskog reprezentativca Vlade Jevtića i Zorana Milosavljevića.

Metalac iz Gornjeg Milanovca, koji će i ove sezone igrati u Super ligi Srbije, doveo je Velibora Radovića iz kruševačkog Car Lazara.

Novajlija u ženskom srpskoligaškom društvu Pobednik iz Beograda angažovao je kadetsku reprezentativku Kristinu Ljubenković iz Kolubare i Gordanu Rusić iz EDB.

Srpskoligašu IMR iz Rakovice u prelaznom roku pristupili su Dejan Jovanović i Toni Riznić (obojica Beograd). Drugi beogradski srpskoligaš Soko Štark Avala Ada biće jači za Selimira Vranića koji je pristigao iz Tehnohemije (Beograd).

U sprskoligaš Šumadiju iz Kragujevca došao je Siniša Stević iz Vodovoda.

Prema dokumenataciji Registracionog centra Beograd ispisnice su uzeli, ali se još nisu priklonil nekom klubu, Rodoljub Trajković i Branislav Đukanović (obojica iz Soko Štark Avale Ade) i Petar Knežević (iz Car Lazara).

Prelazni rok trajao je do 30. juna i ovo je za sada nepotpun i nezvanični izveštaj jer će u narednih nekoliko dana komisija pregledati i dokumentaciju koja će stići poštom.

Očekuje se uskoro i izveštaj Registracionog centra KS Vojvodine.

Kuglanje

 

Ljubenkovićeva pojačala „Pobednik“

 

BEOGRAD, 20. jun (Info centar).- Kristina Ljubenković, kadetska reprezentativka Kolubare iz Lazarevca, koja je nedavno na SP u Zalaegersegu bila članica bronzane selekcije Srbije, potpisala je pristupnicu za ekipu beogradskog Pobednika, koja će se ove sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije – Centar.


U prelaznom roku koji je počeo 10. juna a trajaće do 30. juna, Selimir Vranić je iz Tehonhemije prešao u beogradsku ekipu Soko Štark. Obe ekipe su iz Prve lige Srbije – Centar.

Superligaš Crvena zvezda je dovela dva dobra igrača, Sašu Juhasa, prvaka Srbije 2012. iz Železničara (Inđija) i kadetskog reprezentativca Bojana Kličarića iz Srema iz Sremske Mitrovice.