spacer
slika15.jpgslika12.jpgslika10.jpgslika08.jpgslika01.jpgslika09.jpgslika05.jpgslika14.jpgslika07.jpgslika06.jpgslika04.jpgslika02.jpgslika11.jpgslika03.jpgslika13.jpg
AKCIJA

NAJAVA
PROPOZICIJE ZA POLUFINALE KUPA SRBIJE
PIONIR - JEDINSTVO
PREUZMI
PROPOZICIJE ZA POLUFINALE KUPA SRBIJE
APATIN - SREM
PREUZMI
PROPOZICIJE ZA POLUFINALE KUPA SRBIJE
POLET - BEOGRAD
PREUZMI
PROPOZICIJE ZA POLUFINALE KUPA SRBIJE
KORDUN - METALAC
PREUZMI

Kuglanje

 

Šampionke i vicešampionke u polufinalu Kupa Srbije

 

BANjA JUNAKOVIĆ 15. april (Info centar).- Žreb je hteo da se u polufinalu Kupa Srbije za kuglašice 20. aprila u Kljajićevu sastanu šampionke, kuglašice subotičkog Pionira i vicešampionke, igračice Jedinstva iz Novog Bečeja, dva naša najbolja kluba! Meč počinje u 14,30 časova. U prvom polufinalu od 11 časova igraće Apatin i Srem iz Rume.

Finale je u nedelju 21. aprila od 12 časova u Banji Junaković. Titulu brani Pionir. Treće mesto osvojiće poražena ekipa iz polufinala koja ima više oborenih čunjeva.

U muško konkurenciji polufinale će se igrati u u Vrbasu. Od 11 časova sastaće se Kordun (Kljajićevo) – Metalac (Gornji Milanovac), a od 14,30 čaosva Polet PB (Sombor) - Beograd.

Finale je u nedelju 21. aprila od 12 časova u Banji Junaković. Titulu brani Beograd. Treće mesto pripašće poraženoj ekipi iz polufinale koja je oborila više čunjeva.