spacer
slika15.jpgslika12.jpgslika10.jpgslika08.jpgslika01.jpgslika09.jpgslika05.jpgslika14.jpgslika07.jpgslika06.jpgslika04.jpgslika02.jpgslika11.jpgslika03.jpgslika13.jpg
AKCIJA

IZ KSS
PROPOZICIJE I RASPORED ZA PRVENSTVO SRBIJE U SPRINTU ZA SENIORKE PREUZMI
PROPOZICIJE I RASPORED ZA PRVENSTVO SRBIJE U SPRINTU ZA SENIORE PREUZMI

Partizan – Metalac u četvrtfinalu Kupa Srbije!

Partizan – Metalac u četvrtfinalu Kupa Srbije!

 

NOVI SAD, 11. novembar (Info centar).- U derbiju četvrtfinala kupa Srbije za kuglaše 30. novembra sastaće se Parizan – Metalac (Gornji Milanovac).Ostali parovi su: Polet AV (Sombor) - Crvena zvezda, Kristal (Zrenjanin) – Radnički (Novi Sad) i Aptin – Beograd.

Kod kuglašica, na završni turnir četiri najbolje ekipe su se odmah plasirali prošlogodišnji finalisti Pionir i Apatin, a za dva mesta boriće se takođe 30. novembra Rudar (Kostolac) - EDB (Beograd) i Pobednik (Beograd) - Radnički (Novi Sad).

Kuglane i sudije biće naknadno određeni.

Žreb je održan u prostorijama Kuglaškog saveza Vojvodine u Novom Sadu.

Završni turnir sa četiri ekipe je 18. i 19. aprila 2015. Titule brane kuglaši Beograda i kuglašice Pionira.

Prvenstvo Srbije u sprintu za seniorke odigraće se 29. novembra na Banjici u Beogradu i sudiće Snežana Jažić. Seniori će u sprintu igrati za titule takođe 29. novembra na kuglani u Vrbasu i sudiće Darko Milović.

Prvi krug Šampionata Srbije za pionire i pionirke je 29. i 30. novembra u Kragujevcu. U istom terminu u Kljajićevu igraće juniorke, a u Vrbasu juniori. Kadetkinje igraće prvi krug 6. decembra u Vrbasu, kada će se i kadeti okupiti na stazama kugane Banjica u Beogradu.