spacer
slika15.jpgslika12.jpgslika10.jpgslika08.jpgslika01.jpgslika09.jpgslika05.jpgslika14.jpgslika07.jpgslika06.jpgslika04.jpgslika02.jpgslika11.jpgslika03.jpgslika13.jpg
AKCIJA

IZ KSS

POJEDINAČNO PRVENSTVO SRBIJE
Zbog proglašenja vanredne situacije u Vojvodini pojedinačno prvenstvo Srbije predviđeno za drugi februar 2014 godine u Novom Sadu odlaže se.
Takmičarska komisija će na vreme odrediti drugi termin

ODLUKA UPRAVNOG ODBORA KSS O DUGOVANJIMA KLUBOVA PREMA NBC-u PREUZMI
   

Kuglanje

 

Odložen drugi krug pojedinačnih Šampionata Srbije

 

BEOGRAD, 1. februar (Info centar).- Drugi krug pojedinačnih seniorskih Šampionata Srbije u kuglanju planiran za 2. februar na kuglani sa osam staza u Spensu u Novom Sadu je odložen.

 Kako je saopštila Takmičarska komisija KSS Srbije, zbog vremenskih neprilika u Vojvodini i smetova na putevima, odlučeno je da se takmičenje odloži. Novi termin će uskoro biti saopšten.

U drugom krugu Šampionata Srbije igraće po 32 kuglašice i kuglaša na osnovu plasmana na regionalnim takmičenjima – Srbija „Centar“ i Srbija „Vojvodina“.

Posle drugog kruga takmičenje nastavaju 16 najboljih. U trećem krugu igraće se na ispadanje (1- 16, 2-15...), a na završni turnir plasiraće se po četiri kuglašice i kuglaša koji će se boriti za medalje.

Prošle godine obe titule kod kuglašica, pojedinačno i u kombinaciji osvojila je Renata Vilov (Pionir) dok je kod kuglaša Igor Kovačić (Crvena zvezda) pobedio u kombinaciji, a Žolt Kiš (Senta Visa prom) u pojedinačom delu.